190 nachten!

Gepubliceerd op 2 juli 2020 om 22:16

Bovenstaande foto is vanavond gemaakt op het moment dat Nienke de poort dichttrok om vervolgens bij mij in  de auto te stappen richting WKZ. Het is bijna niet te geloven maar vannacht is voorlopig ons laatste nachtje in het WKZ...ik heb het net uitgerekend...Vanaf 20-12-2019 tot morgen is een totaal van 196 nachten. De laatste twee weekenden heeft Nienke thuis geslapen dus dan blijven er 190 nachten over!

De hele week is er thuis en op de afdeling rekening gehouden met het feit dat Nienke nog nergens van op de hoogte was. Ondanks het feit dat zij het niet wist heeft zij afgelopen week bijna dagelijks aan mij gevraagd of ik aan de dokter wilde vragen wanneer zij helemaal naar huis mocht. Vanochtend vertelde ik haar dat ik vandaag een gesprek had en het zou vragen. 

Ik kon niet wachten om haar uit school te halen en te vertellen dat zij morgen naar huis mag en thuis mag blijven. Eenmaal thuis nam ik haar op schoot en vertelde het haar. Zij vloog mij om de hals en kneep mij zowat fijn. Ze was erg emotioneel. Zo ontzettend blij, en ik met haar!

Gelijk nadat ik het haar vertelde ging zij in de regel-modus. Wij zijn naar het dorp gegaan om een pakketje met lekkers samen te stellen en met een mooie handgeschreven kaart van Nienke erbij was het bedankje compleet. 

 Nienke heeft vanavond het cadeau aan verpleegkundige Diana overhandigd. Diana staat op de foto symbool voor alle verpleegkundigen die de laatste maanden voor Nienke hebben gezorgd. Het is onmogelijk ze allemaal persoonlijk te benoemen en te bedanken. Ik sluit mij daarom graag aan bij de woorden die Nienke op de kaart heeft geschreven. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Gerda Dekker - Geurs
2 jaar geleden

O zo fijn om lekker thuis te zijn met z'n allen. Ze zullen jullie missen, en jullie hen ook een beetje. Ze hebben toch een stukje mee gewandeld op jullie levenspad...

Inge Geurs
2 jaar geleden

Heerlijk!! Wat fijn voor jullie allemaal.

Wilma van den bosch
2 jaar geleden

Wat ontzettend fijn weer helemaal thuis.

Lia Amersfoort
2 jaar geleden

Super fijn dat Nienke weer thuis kan blijven. Geniet van elkaar

Jolanda
2 jaar geleden

Heerlijk!! Dankbaar met jullie!

Jonjon
2 jaar geleden

Dat wordt een heerlijk weekeinde!!!!

En een begin van een nieuwe periode met, hopen wij rust en genieten!

😘

Henrike Harskamp
2 jaar geleden

Wat heerlijk!! Een moment om extra te vieren!

Lia
2 jaar geleden

Wat een heerlijkheid.... gewoon lekker thuis.... een goed tijd en dat het heel lang mag duren ..... misschien behoeft het nooit meer zo intensief wat heeft de pacer dan veel goeds gebracht..... XXX

Lia Leusden
2 jaar geleden

Ik las dat er een Lia Amersfoort is...... nou dan ben ik Lia Leusden.;))

Romy
2 jaar geleden

Lieve Nienke & familie ,
Wat fijn dat jij vandaag naar huis mocht! Wij hopen dat jij nu voor een hele lange tijd thuis mag zijn!
Liefs, Romy & James (buren op leeuw)

Maria Hendriks
2 jaar geleden

Gefeliciteerd!!! Een periode is afgesloten. Wat een rust zal dit brengen! Een mooie zomer!

Annemieke
2 jaar geleden

Lieve Nienke en familie, wat heerlijk dat je thuis bent, heel veel genieten!