Even Voorstellen....

Ik ben Geraldine en ben geboren in Canada(1981). In 1996 ben ik naar Nederland geëmigreerd. Daar ontmoette ik Herman, de liefde van mijn leven, en sinds 2002 zijn wij getrouwd. Wij zijn gezegend met 4 geweldige kinderen. Daan(2003), Niels(2005), Thijs(2008) en Nienke(2014)

Sinds mijn 25e mag ik God persoonlijk kennen. Hij staat centraal in mijn leven. Samen met Herman wil ik onze kinderen zoveel mogelijk voorleven in het volgen van Hem in de hoop dat God ze steeds meer voor Zich gaat winnen.

Ik hou erg van gezelligheid maar ben ook graag alleen. Dan vul ik mijn tijd graag met lezen, schrijven, wandelen, schilderen en sinds mei 2020 is daar het bijhouden van deze blog bijgekomen. 

Deze blog ben ik gestart omdat er in Nederland nog zo weinig kennis is over ROHHAD. Hoe meer mensen van deze aandoening afweten hoe beter. Elk jaar sterven er wereldwijd kinderen aan deze aandoening omdat er te laat een diagnose gesteld wordt en daardoor onherstelbare schade wordt aangericht met alle gevolgen van dien. Hoe eerder een diagnose, hoe beter de prognose... ik bid dat God dit zegent!