Verjaardag/Afscheid

Gepubliceerd op 14 mei 2020 om 20:40

Ja hoor, de post kwam toch op tijd....Nienke zat er erg over in of haar pakketje op tijd zou zijn. Vanwege Corona mogen wij namelijk al sinds 11 maart nergens meer heen als gezin behalve thuis en naar het ziekenhuis. Dit betekent dat je dan veel via internet regelt. De post is ook nog eens regelmatig vertraagd dus dat maakte het extra spannend. 

Maar....Toen wij vanochtend thuiskwamen lag er een postpakketje voor haar klaar. Volgens Nienke is het bijgeleverde bruin kartonnen doosje zeker niet mooi genoeg om uit te trakteren, zelfs niet als je het doosje versiert, dus Nienke is erg druk geweest om wat moois te maken om haar traktatie/afscheidscadeautje in te bewaren. 

Nienke is 23 mei jarig en hoopt dan alweer zes jaar te worden. Maar ja, dan is zij natuurlijk in Groningen waar zij nog niemand kent en er niemand op bezoek mag komen dus wij hebben de viering een week vervroegd. Morgen om 10 uur komt Herman naar de afdeling met wat lekkers en is iedereen die dienst heeft welkom om een lekker taartje te eten.

Vanaf morgen krijgen alle zorg-medewerkers ook een kleinigheidje van Nienke. Als bedankje voor alle goede zorgen van de laatste maanden. Ik heb haar net in bed gelegd en het doosje staat dicht op haar nachtkastje. Elke verpleegkundige wordt gevraagd of het hun laatste dienst is voor maandag....is dat niet zo dan blijft doosje dicht...daar is Nienke heel principieel in. Er is er dan ook nog maar één uitgedeeld. De rest moet maar wachten. En als Nienke dat in haar hoofd heeft kun je praten als Brugman maar dan krijg je het er niet uit ;-)



«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Maria
2 jaar geleden

Heel leuk om je blogs te lezen Geraldine! Dat doe je goed ..... .
Sterkte met het afscheid in het UMC en een fijn verjaardagsfeestje gewenst! ZES!! Alvast gefeliciteerd met Nienke! Doe haar een lieve groet! Maria

Annemieke
2 jaar geleden

Lieve Geraldine, wat schrijf je lief en oprecht, het ontroerd me omdat ik al die
maanden al een beetje met jullie meehobbel.
Weet zeker dat jullie een mooi verjaardagsfeest hebben, Dikke knuffel, Annemieke

Jolinda
2 jaar geleden

Lieve Ger, Tjonge wat dapper van je om een blog te beginnen. Fijn om zo alle ins-en-outs te lezen rondom Nienke en zo up-to-date te blijven. Heel veel sterkte gewenst in alles, we wensen jullie Gods nabijheid en kracht! We bidden voor jullie! Tot morgen! Liefs Jolinda (en familie)

Rudy van Rouwendaal-Veenendaal
2 jaar geleden

Wat fijn om zo mee te kunnen leven via de blogs. Wat een zegen dat het zo goed is gegaan , eer aan de Heere! Heel veel sterkte allemaal en groet aan Nienke

Sandra Stokmans
2 jaar geleden

Wat heeft ze dat prachtig gemaakt!