Reactie plaatsen

Reacties

cathy de Vriendt
12 dagen geleden

Beste Nienke en ouders van Nienke,
Ik wil jullie heel erg bedanken voor het bijhouden van jullie blog. Ik heb alles in 1 ruk gelezen en wat is jullie dochter een prachtige en sterke meid.
Ook wij zijn ondertussen al zeven jaar waarvan vijf jaar intensief aan het zoeken waarom onze jongen zo ziek is. En ik herken zoveel van wat u schrijft. Seth's eerste
gezondheidsproblemen begonnen toen hij zeven was en pas enkele weken geleden kregen wij te horen dat Seth zo goed als zeker ROHHAD heeft. Een ziekte waar in nog nooit van gehoord had en waar zo weinig over te vinden is.
Onze kerel zit nu weer in een slechte periode. de zoveelste sinds het begin van zijn ziekte. Hij is sinds januari nauwelijks meer uit zijn bed geraakt. Is zo uitgeput dat hij vaak tot 18 uur per dag slaapt. Wij staan nog in het begin van deze ontdekkingstocht ook al zijn we al zeven jaar op weg. Het is geen tocht die ik ooit had willen maken. Maar ondank alles is het nu wel een opluchting dat we weten wat er aan de hand is. Ik ga heel erg duimen dat Nienke zo stabiel mogelijk blijft. En dat ze ondanks alles een heel gelukkig meisje mag blijven. liefs Cathy

Alie
een maand geleden

Hoi Nienke ik heb je blog weer opgezocht nu we elkaar niet meer zien ga ik je volgen op je blog oké groetjes liefs alie

Kathelijn
een jaar geleden

Goedemiddag Geraldine,

Wat een mooie site en wat goed dat je wekelijks een verslag schrijft van wat jullie meemaken en hoe het met Nienke gaat.

even een hele andere vraag: de Ronald McDonald Huiskamer in het WKZ bestaat op 26 januari 10 jaar. We hadden dit graag groots gevierd maar helaas is dat nu niet mogelijk. Wel zou het AD een artikel over de Huiskamer willen schrijven. Daarvoor zouden ze heel graag iemand interviewen die veel gebruik maakt van de Huiskamer.

Ik dacht meteen aan jou. Zou jij dit willen ? Voel je echt niet verplicht maar misschien vind je het wel leuk. Ik hoor het graag van je.

groetjes,

Kathelijn van Glabbeek
Ronald McDonald Huiskamer Utrecht

Marja en Wim van Hell
een jaar geleden

We begrijpen dat de gezondheid van Nienke nog weer grote zorgen geeft. Wij wensen jullie van harte al het nodige toe en Gods ondersteuning. Groet aan allen en wij blijven dagelijks voor jullie bidden.

Jannie van Veldhuize
2 jaar geleden

Lieve Nienke en Familie. Hartelijk gefeliciteerd nog Nienke nu ben je al 6 geworden. Wat zijn we blij dat de Heere je al zoveel jaren heeft gegeven. We hopen en bidden voor jou en jullie dat alles voorspoedig verder mag gaan. Lieve Nienke even een vraagje zodat je weet wie dit schrijft. Eet jij nog wel eens havermout pap? En ik ben ook de moeder van Lydia waar jij vaak eten van heb gehad in het WKZ. We hopen dat alles snel beter mag gaan, en als het kan en mag jij met papa en mama mee naar huis mag. Maar we weten je bent zo flink . Dag lieve Nienke en familie hopen tot gauw

m blokhuis
2 jaar geleden

Wat is dit een groot wonder. De Naam van de Heere zij geprezen en vele gebeden verhoord,

familie van den Belt
2 jaar geleden

Beste Nienke, Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag. Dat jullie heel dicht bij de Heere mogen schuilen. Hij wil jullie Schuilplaats zijn.

Marja en Wim van Hell
2 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Nog heel veel goede jaren toegewenst. Ook van harte gefeliciteerd met jullie dochter en zus.

Marja en Wim van Hell
2 jaar geleden

Loof de Heere want Hij is goed.
Wat heerlijk dat tot hiertoe alles zo goed mocht gaan.
Gefeliciteerd daarmee en hopen dat het in de toekomst zo mag blijven.

Wilma van den bosch
2 jaar geleden

Wat intens allemaal...
U bent mijn Schuilplaats Heer
Als ik zwak ben, ben ik sterk in de kracht van mijn Heer