22 x per minuut

Gepubliceerd op 26 juni 2020 om 22:22

Vanochtend is Nienke naar school geweest en vanmiddag kwam Hans van der Aa uit Groningen bij ons thuis. Daarnaast had ik nog 2 afspraken staan. Het was veel te heet om zo druk te zijn en daar pluk ik nu de vruchten van. Pijn in mijn hoofd waar je "U" tegen zegt! Maar...hopelijk werpt het allemaal de komende dagen zijn vruchten af. 

In eerste instantie werd de pacer op 20 ademhalingen per minuut gezet. Daar merkten wij geen verbetering van. Met 22 x per minuut ook niet....Hans heeft toen contact opgenomen met de leverancier uit Frankrijk en er zijn nog wat andere aanpassingen gedaan. De leverancier zei vervolgens dat de eventuele verbetering in de komende dagen zichtbaar zou moeten worden. 

Vanavond heb ik vlak na het avondeten een bloedgas gemeten bij Nienke en die zag er beter uit dan alle voorgaande keren dus dat geeft weer moed. Nienke was ook erg spraakzaam. Zij baalde ervan dat ik de rem erop zette wat activiteiten betreft. Zij wilde met deze hitte op de trampoline buiten gaan springen. Super natuurlijk maar doe dat maar op een dag dat het wat minder heet is. 

Ik ben heel benieuwd wat het weekend ons gaat brengen!

Ik heb Nienke gevraagd of zij het oké vind dat ik een foto deel waarop haar pacer te zien is. Dit vond zij goed mits er weinig buik te zien is. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Lia
2 jaar geleden

Wat vind ik die 2 foto,s met Hans heel mooi.... wat zal er in zijn hart en hoofd leven als hij naar Nienke kijkt.... zoals ze daar naast hem zit. Vlgs mij zit ze ook in zijn hart.... want dit meisje Nienke vergeet hij van zijn leven niet meer.