Aftellen

Gepubliceerd op 10 mei 2020 om 20:38

“Nog hoeveel nachtjes moet ik in het ziekenhuis slapen, mama?”  Een vraag die ik al honderd keer heb verwacht maar nog geen één keer heb gehoord. Aan de ene kant ben ik daar blij om want dan hoef ik er ook geen antwoord op te geven maar aan de andere kant laat het wel zien dat Nienke zich erg bewust is van de onzekerheid van alles wat er gebeurt.
Nu haar operatie dichterbij komt heb ik voor haar een aftel-kalender gemaakt. Hierop heeft ze overzicht en kan ze zelf zien hoe lang het nog duurt tot zij naar Groningen gaat en wanneer haar operatie gepland staat.
Ik schrijf bewust ‘gepland staat’. Haar operatie is namelijk al drie keer uitgesteld. In oktober 2019 stond de eerste keer gepland. Wij zijn nu 7 maanden verder en ze is nog niet geopereerd. Ik merk dat ik nu moeite heb om erop te vertrouwen dat het nu echt gaat gebeuren. Maar nu, om mezelf toch maar positief te stemmen begin ik samen met Nienke nachtjes af te tellen....nog 9 nachtjes slapen en dan is het zover.......hoop ik.

 
 

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Gerda Dekker - Geurs
2 jaar geleden

Lieve zus, een je hebt een dappere stap gezet om de ander via deze blog een stukje mee te laten lopen op jullie reis. We tellen de nachtjes met jullie mee, maar bovenal zullen we jullie dragen in gebed, tot in het hart van Vader, want Hij is het die redt...😘

Lia Visser Passchier
2 jaar geleden

Lieve Geraldien.... ik had je al geappt... maar je zus Gerda heeft het zo lief verwoord.... en zeg daar.. Amen ...😍

Mariska van Kleij
2 jaar geleden

Lieve allemaal!
Wat een bijzondere blog Geraldine!
Met en voor jullie bidden wij als gezin voor jullie lieve meiske en jullie allemaal! We hopen dat de operatie door mag gaan en doktoren door God worden gezegend en geholpen!!
Fijn om zo mee te lezen..

Groetjes Reinier & Mariska
Joshua, Yorick & Micha

Hannie
2 jaar geleden

Veel sterkte de komende, extra spannende tijd.
We blijven bidden voor jullie.
Groetjes