Afdeling Leeuw, kamer 2

Gepubliceerd op 11 mei 2020 om 10:28

Sinds 20-12-2019 is Nienke elke nacht in het ziekenhuis. Af en toe een hele dag en tussendoor helaas ook een aantal weken full-time omdat het even erg slecht met haar ging.
 Wanneer je erg lang in het ziekenhuis bent gaat je slaapplek er op een gegeven moment uitzien als een mini-camping. Alle kaarten die thuis bezorgd worden gaan trouw mee in de tas en worden hier op de muur gehangen. Dit zorgt voor een gezellige uitstraling. Ik heb vorige week nog gauw even een foto gemaakt van de volledig versierde muur want hij is alweer leeg. Alles wat niet mee gaat naar Groningen gaat mee naar huis. Ons gezellige plekje wordt wat minder gezellig en dat voelt ook weer heel gek. Waar het altijd een rommeltje was vanwege ruimtegebrek is het nu netjes, opgeruimd, leeg. 
Hier weggaan is het liefste wat ik wil maar tegelijk wil ik niet weg. Het begon al aardig te wennen. Hier weet ik wat ik heb. Hier ken ik iedereen en iedereen kent mij. Ik ben ondertussen voor velen niet meer “de moeder van Nienke” maar “Geraldine”. Ik hou ervan alles onder controle te hebben en te houden maar naar Groningen gaan betekent heel veel zekerheden loslaten en erop vertrouwen dat ook daar een fijn plekje voor ons is waar al gauw de muren volhangen met knutselwerkjes en kaarten. Erop vertrouwen dat ook daar de verpleegkundigen, zorg-assistentes, voedingsassistenten, schoonmakers, pedagogisch medewerkers, juffen en artsen net zo lief zijn als hier in Utrecht. 
Dames(en heer😉) van afdeling leeuw, jullie zijn toppers, ik weet niet hoe ik het de afgelopen tijd  zonder jullie had gered. Jullie hebben niet alleen voor Nienke gezorgd maar ook voor mij. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Ida Westeneng
2 jaar geleden

Lieve mensen,
Wat fijn dat we via deze weg mee kunnen lezen/bidden/leven.
Dank voor je openheid. We bidden voor jullie of jullie kracht mogen blijven ontvangen en voor een geslaagde operatie voor Nienke.
Groetjes Ida

Willeke Gerritsen
2 jaar geleden

Wat fijn om zo met jullie mee te kunnen leven in de weg die jullie gaan. God's nabijheid en kracht toegewenst voor de spannende tijd die voor je ligt. Wij blijven voor jullie bidden.

Groetjes Willeke Gerritsen

Greta Hoekstra
2 jaar geleden

Hoi Geraldine,

Even een berichtje vanuit Urk.
Wat een spannende tijd voor jullie .
We hopen dat de operatie goed mag gaan.
We denken aan jullie in ons gebed.
Sterkte in deze onzekere tijd.
Gr fam Hoekstra-Vrugteveen.