Feestje!!!

Gepubliceerd op 16 mei 2020 om 20:15

 Vandaag was het nog steeds feest. Nienke heeft een "langs-loop" feestje gehouden. Wij hadden een klein groepje mensen uitgenodigd om thuis langs te komen om Nienke te bemoedigen en om haar ook alvast een fijne verjaardag te wensen wanneer ze echt 6 wordt. Het werden er meer dan wij hadden verwacht. Gelukkig kwam alles verspreid over de dag waardoor wij ons goed aan alle maatregelen hebben kunnen houden. 

Het was een prachtige maar emotioneel slopende dag. Nienke genoot zichtbaar bij het eerste bezoek maar werd steeds stiller naarmate de dag vorderde. Alle prikkels werden haar een beetje teveel. De laatste mensen hebben dan ook alleen even door het raam kunnen zwaaien naar Nienke die zich even had teruggetrokken met haar iPad.

Achteraf moet ik toegeven dat ik de impact hiervan enorm had onderschat. Niet alleen voor Nienke maar ook voor mijzelf. Ik ben iemand die enorm houdt van face-to-face contact. Het liefst bij het komen en gaan een dikke knuffel. Op afstand met (video)bellen kan ik me nog groot houden maar vandaag werd ik overweldigd door het gevoel zo enorm geliefd te zijn. Wij als gezin. Niet alleen Nienke maar wij allemaal. Ik voel me zo enorm gezegend met alle lieve mensen die om ons heen staan en ons steunen op deze reis. Ik heb tussen de bezoekjes dan ook flink wat tranen gelaten....van blijdschap en dankbaarheid. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Sandra Stokmans
2 jaar geleden

Wow wat mooi dat je dit gedaan hebt. Ik kan mij voorstellen dat het ook emotioneel slopend moet zijn geweest.