Dag papa!

Gepubliceerd op 25 mei 2020 om 21:32

Dat was dan het laatste dagje samen met Herman in Groningen. Nienke vond het erg moeilijk dat Herman naar huis ging. Papa en Mama een volle week volledig tot je beschikking hebben is toch wel erg leuk ;-) Nienke is dol op knuffelbeesten dus Herman had er eentje gekocht die zij al eerder in het winkeltje had gezien waar ze helemaal weg van was. Elke keer als ze de knuffel ziet denkt ze aan papa en is ze minder verdrietig.

Rond 12:00 zijn wij samen naar de uitgang gelopen en hebben wij Herman uitgezwaaid. Ik heb al zo vaak langere tijd in het ziekenhuis gelogeerd zonder naar huis te kunnen dat deze keer ook wel moet lukken. Het verschil is dat het nu zo goed gaat dat de verwachtingen zijn dat wij hier echt niet lang hoeven te blijven. Dat maakt het allemaal een heel stuk draaglijker. 

Vorige week heeft een vriendin van mij een oproep op Facebook gezet om kaarten naar Nienke te sturen omdat zij haar verjaardag in het ziekenhuis vierde. Vandaag werden er !!140!! kaarten op haar kamer bezorgd. Ze heeft ze allemaal geteld en opgeteld met alle kaarten van vorige week zijn het er al meer dan 200! Ze zijn nog lang niet allemaal opengemaakt, dat doen we verspreid over meerdere dagen. Nienke bekijkt alle kaarten uitgebreid en wil altijd precies weten van wie het is. Al regelmatig heb ik foto’s op facebook opgezocht om haar een gezicht bij de namen te geven. Er zijn ook enveloppen bij die dikker zijn dan de anderen en die worden keurig opzij gelegd. Eerst de kaart en dan de cadeautjes. Die zijn zo leuk mama, die wil ik voor het laatst bewaren.

Vanavond na het eten deed ik een vrij gebed samen met Nienke en haar dankpunt was:

”God, dankuwel dat U Hans en dr de W. zo slim hebt gemaakt dat zij mij een pacer konden geven.“

 Daar zeg ik van harte “Amen“ op.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Lia
2 jaar geleden

Lieve Nienke en Geraldine..... sterkte zonder. papa/Herman.... maar er is er EÊn die blijft... .
Wat een kaarten en wat een liefde...💞 Goede nacht...

Mirjam
2 jaar geleden

Wauw wat straal jij bij al die kaarten Nienke! En mam trots op jou hoe je erin kan staan, ook nu Herman naar huis is. 🙏😘

Opa uit Canada
2 jaar geleden

Lieve Nienke van harte gefeliciteerd. Wij zijn erg blij dat je nou je pacer hebt. Van uit Canada word er ook elke dag voor jouw gebeden. Niet alleen door ons maar door verschillende mensen. Wij zijn erg blij dat jij ook de Heere Jezus lief hebt want je zult nooit geen beter vriend krijgen als hem.

Maria
2 jaar geleden

Hi Nienke, WAT veel post heb jij !! Je ziet er lekker vrolijk uit op de foto, dus ik denk dat het wel goed met je gaat. Groetjes aan mamma en iedereen daar! (Nou ja, iedereen ...... 😉)

Jolanda
2 jaar geleden

Kanjers! Allemaal!

Sandra Stokmans
2 jaar geleden

Ik kan mij voorstellen dat het afscheid van Herman/Papa zwaar moet zijn geweest voor jullie allemaal.

Superfoto Nienke achter al die kaarten! Prachtig 😁

Rineke Jacobse
2 jaar geleden

Hi hi en ik had al een foto van ons allen bijgevoegd. Het commentaar was voor jou. Leuk dat ze er zo de tijd voor neemt