Aftellen!!!

Gepubliceerd op 26 mei 2020 om 22:17

Vanaf vandaag mogen wij weer nachtjes aftellen! Het pacen gaat zo goed dat het team vindt dat Nienke weer terug kan naar Utrecht. Wij hadden heel veel scenario's in ons hoofd maar eerlijk gezegd kwam deze daar niet in voor. 
Aanstaande donderdag gaat Nienke samen met mij in de ambulance naar het WKZ. Hans van der Aa rijdt ook die kant op om een scholing te geven aan het team in Utrecht. 
Erzijn zeker nog wat dingen die aangepast moeten worden met de pacer maar het is voor Nienke en ons als gezin veel fijner om op een plek te zijn waar wij iedereen goed kennen. 
Nienke is precies een week geleden geopereerd. Ik heb sinds november 2018 Nienke niet meer uit het oog verloren om zo goed mogelijk op haar te kunnen letten. Dit gaat vanaf nu niet meer op die manier nodig zijn. Ik zal daarin een nieuwe weg moeten gaan vinden. Ik heb nog geen tijd gehad om alles te verwerken en ik hoop dat dat allemaal gaat komen de komende tijd wanneer wij weer in Utrecht zijn en thuis. 
Terwijl wij hier zijn hebben wij een kamer in het Ronald McDonald Huis. Dat is zo ongelooflijk fijn. Even een plek om bij te komen buiten het ziekenhuis. Aangezien wij donderdag vertrekken heb ik vanavond alles alweer ingepakt en schoongemaakt. Morgen nog een laatste dagje hier en donderdag waarschijnlijk vroeg richting Utrecht. 
Maar nu eerst slapen...


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Gerda Dekker-Geurs
2 jaar geleden

So happy, so thankful!

Lia
2 jaar geleden

Overstelbaar wat een zegen..... wat fijn richting bekend terrein/huis.. zo blij voor jullie...💖

Maria
2 jaar geleden

Zo! Wie had dat gedacht, zo snel alweer terug naar Utrecht?! Als dat geen goed teken is! Sterkte weer met deze overgang en lieve groetjes voor Nienke!

Wilma van den bosch
2 jaar geleden

O wat heerlijk weer naar Utrecht. En wat een kaarten heeft Nienke gehad. Fijn hoor. Zoveel te danken. Knuffel 😘

Arina Arens
2 jaar geleden

Wat fijn dat het zo goed gaat en dat ze weer naar Utrecht mag! Weer een stap in de goede richting🙂

Annemieke
2 jaar geleden

Wat een goed nieuws, zo fijn dat jullie terug komen naar Utrecht, lekker slapen zie jullie morgen, dikke knuffel annemieke