Tasjes....

Gepubliceerd op 1 juni 2020 om 22:18

Afgelopen nacht ging het niet zo lekker met Nienke. Ook ‘s nachts lijkt ze toch wat meer ondersteuning nodig te hebben van de diaphragma pacemaker. Vandaag haar ademhaling opnieuw meerdere malen gecontroleerd en het is duidelijk dat het echt veel beter moet. Het niveau waar wij op zaten de dagen voordat wij naar Utrecht kwamen haalt ze nu bij lange na niet. Vandaag ben ik gebeld door haar arts en wij hebben het een en ander doorgesproken. Morgen overleg en contact met Groningen over hoe verder. Overdag zijn wij dus wel gewoon naar huis gegaan. 

Vandaag heb ik ook zitten brainstormen over iets comfortabelere tasjes voor Nienke. Het kastje dat zij bij zich moet dragen is best groot en zwaar. Wanneer zij naar voren buigt zwiept het tasje naar voren. Dit is voor haar erg vervelend. Wanneer zij een broek aan heeft is de oplossing om de tas vast te spelden aan haar riem maar een rokje of een jurkje wordt wat lastiger. Ik heb wat leuke tasjes besteld en andere benodigdheden. Ik ben zelf niet zo handig met de naaimachine maar samen met mijn moeder kom ik vast een heel eind.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Heleen Van Dam
2 jaar geleden

Als je hulp nodig hebt, k ben best vaardig op mn naaimachine..
Verder Gods nabijheid toegewenst in alle dingen.

Lia
2 jaar geleden

Wat heerlijk dat Nienke... vandaag weer thuis was... de zorg is onverminderd groot. ons 💓 gaat naar jullie uit.. 🙏🏼

Sandra Stokmans
2 jaar geleden

En iets van een heuptasje, dat het niet om haar schouder hangt maar op haar heupen. Wordt het gewicht misschien ook iets beter verdeeld. En ik ben dan nu zeker spuit elf dat nu pas komt met een idee ...