Onzekerheid...

Gepubliceerd op 2 juni 2020 om 20:38

Onzekerheid....onderhand zou je verwachten dat ik daar wel aan gewend ben maar het is algemeen bekend dat onzekerheid zwaarder is dan duidelijkheid ook als is dat slecht nieuws. Steeds heen en weer geworpen worden tussen hoop en vrees is vreselijk. Wij zitten er helaas weer middenin. De dagen na de operatie waren zo positief maar nu lijkt de trend toch weer anders. Af en toe een iets positievere meting doet mij gelijk weer hopen. Vanavond was zij iets beter in haar doen dan afgelopen dagen en haar waardes waren ook iets beter. Zou ze dan misschien ontspoord zijn door de overplaatsing? Dat het vanaf nu langzaam weer wat beter gaat? Allemaal giswerk, de tijd zal het leren. 

Vandaag een gesprek gehad met de verpleegkundig specialist Beademing van het WKZ. Zij weten het ook niet. Ik weet dat de pacer heeft gewerkt dus ben ervan overtuigd dat het kan maar het kan zeker een hele zoektocht worden dus veel tijd, geduld en wijsheid is hiervoor nodig. Perfect zal het misschien niet worden maar beter dan dit moet zeker kunnen. Wij willen alleen Nienke zo snel mogelijk thuis hebben. Niet weer eindeloos sleutelen en puzzelen in het ziekenhuis. Deze week gaan wij ons buigen over onder welke voorwaarden zij veilig naar huis kan om eventueel op afstand verder ingesteld te worden op de pacer. 

Het enige wat ik kan doen is bidden. Bidden om wijsheid, duidelijkheid, kracht, geduld, moed, rust met als kerngebed: “the serenity prayer”

God, schenk mij de kalmte om te accepteren wat ik niet kan veranderen,

de moed om te veranderen wat ik kan veranderen,

en de wijsheid om het verschil te weten.  Amen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

lia
2 jaar geleden

Lieve lieve Geraldine...... leer mij volgen zonder vragen, Vader wat Gij doet is goed, leer mij slechts het heden dragen met een rust en kalm gemoed.... jij zit midden in de praktijk van dit alles...... dit bid ik je van harte toe.

Maria Hendriks
2 jaar geleden

Sterkte met de onzekerheid. Heel lastig, deze tijd. Laten we hopen dat de positieve lijn zich toch voortzet. Denk aan jullie! πŸ€πŸ™πŸΌπŸŒž

Ida
2 jaar geleden

Sterkte! We hopen en bidden dat de situatie van Nienke toch weer stabiel mag worden.

Sandra Stokmans
2 jaar geleden

Ach meis als ik dit lees voel ik zo met jullie mee ❀️