Negatieve test!

Gepubliceerd op 17 juni 2020 om 22:53

Vanochtend om 8:30 werd ik gebeld dat ik negatief getest ben op Corona. Wat een opluchting!! Vanmiddag bij het schoolhek werd ik dan ook plat geknuffeld door Nienke. Heerlijk mee naar huis genomen en wij hebben nog lekker een paar uur thuis genoten. 

Vanavond heb ik een lange boswandeling gemaakt met een vriendin. Onderweg kwamen wij een zwanengezin tegen...echt prachtig! Wandelen is zo goed voor mij. Wij hebben een hond dus wandelen elke dag verplicht. Groot voordeel is dat wij ook nog dicht bij het bos wonen waardoor het wandelen een stuk aangenamer is dan wanneer je in de bebouwde kom een rondje loopt. Een kwartier wandelen per dag is al genoeg om je niet alleen lichamelijk fitter te voelen maar ook geestelijk. Wanneer Nienke langdurig opgenomen is merk ik het zeker aan mijn hoofd en lijf wanneer ik meer moet bewegen. De lange dagen op een stoel eisen dan wel hun tol. Ik heb eens op een avond trappen op en af gelopen in het WKZ. Omhoog naar de vierde verdieping en vervolgens weer naar beneden. Wanneer je dit een aantal keer herhaalt heb je een aardige work-out te pakken. De beveiliging vroeg wel even of alles wel goed met mij ging ;-)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Lia
2 jaar geleden

Fijn... deze negatieve uitslag..... en toch je time out gehad, sterkte in het vervolg van de weg.... we leven mee!

Inge Geurs-Verbruggen
2 jaar geleden

Top!! 💋

Rineke Jacobse
2 jaar geleden

Heel herkenbaar, van dat bewegen voor je geest. Ik fiets tegenwoordig 1x per week naar mijn werk. (15km enkele reis). Vaar er wel bij.

Sandra Stokmans
2 jaar geleden

Oh wat heerlijk goed nieuws!! Ik was al zo benieuwd, en aan het duimen!!