Interview EVA magazine

Gepubliceerd op 10 september 2020 om 20:42

Vorige week had ik het voorrecht om geïnterviewd te worden door Rita Maris van EVA Magazine. Een aantal weken geleden nam Rita contact met mij op na aanleiding van een verwijzing naar mijn blog op Facebook. Nadat ik er even over na had gedacht heb ik toegestemd. Het doel van mijn blog was namelijk om meer bekendheid te geven over de aandoening van Nienke en de behandeling die zij krijgt namelijk de Diafragma Pacemaker.

Nu ik een tijdje bezig ben is mijn blog meer geworden dan dat. Ik heb een raampje opengezet waardoor mensen mijn privé leven in kunnen kijken. Soms best spannend, dat geef ik toe. Het blijft voor mij belangrijk om een eerlijk beeld te blijven geven.Ik wil het niet mooier maken dan het is maar ook niet dramatischer dan het is. Soms is het lastig om daar een balans te vinden. Om niet rekening te houden met mijn publiek. Gewoon op te schrijven wat ik wil schrijven zonder mij af te vragen wat deze of gene er van vindt...

Sinds wij weer thuis zijn en een beetje een normaal ritme te pakken hebben schrijf ik niet meer zo vaak. Ik ben zeker van plan met enige regelmatig te blijven schrijven. Voor vandaag deel ik met jullie het artikel uit de EVA.....

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Ineke de N
2 jaar geleden

Ha Geraldine, wat een mooi interview!
En een bijzonder getuigenis ook van Nienke's geloofsvertrouwen.
Ik waardeer het heel erg dat je me een inkijkje geeft in je leven met jullie lieve Nienke. En dat je je kwetsbaar opstelt door je vragen en worstelingen aan de blog toe te vertrouwen. Ik wil je ervoor bedanken!
We blijven meeleven en meebidden.
Groetjes uit Verweggistan ;-)