Uitzoeken foto's

Gepubliceerd op 25 september 2020 om 13:33

Vanochtend heb ik eindelijk foto's uitgezocht voor de vóór- en achterkant van onze albums. Fotografe Sandra Stokmans heeft drie keer een foto-sessie gedaan rondom de opname en operatie van Nienke. Sandra heeft een geweldige selectie van deze foto's gemaakt en en een tijdje terug ben ik bij haar thuis geweest om samen de albums te maken. Alleen de "finishing touch" nog. Tijdens het uitzoeken liet ik Nienke meekijken en wat genoot ze ervan om alle foto's weer te bekijken. Zo bijzonder hoe zij alles zo goed onthoudt en ook goed kan vertellen wat zij ervan vond.  

Sandra is twee weken terug bij ons thuis geweest voor een "Day in the Life" van ons gezin. Wat had ik er naar uitgezien. Al een aantal keren was de afspraak afgezegd omdat het slecht weer was of omdat er onverwachts spanningen waren rondom de gezondheid van Nienke. Maar het is uiteindelijk gelukt. Ik ben zo benieuwd naar het resultaat. Niet benieuwd of het wel gelukt is maar benieuwd naar de geweldige foto's die ik zeker weten weer ga krijgen. Dit keer niet van spannende momenten maar ontspannende momenten van ons gezin als geheel. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Lia Leusden
2 jaar geleden

Mooi hoor.... zo heeft dit alles ook 2 kanten. Wat zal het jullie dierbaar zijn.

Sandra Stokmans
2 jaar geleden

Wat heerlijk hoe Nienke dit doet. Superleuk en mooi om te zien!! ❤️ De fotoalbums worden mooi!! En zit middenin de selectie van jullie beelden 🥰