Quarantaine/Isolatie

Gepubliceerd op 25 oktober 2020 om 21:50

Onze quarantaine zit er bijna op! Het was best pittig. Zeker voor de jongens. Ikzelf mocht namelijk weer op stap toen mijn corona-klachten 24uur weg waren. Dat voelde voor hun natuurlijk oneerlijk. Niels kreeg eind vorige week ook verkoudheidsklachten en is in strenge isolatie gegaan tot de uitslag van zijn test bekend was. Die was gelukkig negatief. Hij heeft niet erg geleden onder zijn isolatie. Zijn isolatie bestond namelijk uit "roomservice" via whats-app, een PlayStation die verhuisde naar zijn kamer etc...

Ikzelf ben alweer zo goed als volledig opgeknapt. Mijn longen zijn nog wel geïrriteerd waardoor ik nog regelmatig een kuchje heb. Het voelt dan alsof ik stof inadem. Verder alleen nog snel moe maar dat valt te verwachten na een zware griep. Ik ben erg blij dat mij de ernstige variant bespaard is gebleven.

Nienke is verkouden geweest voordat ik verkouden werd. Zij is erg vaak verkouden dus er ging geen alarmbel rinkelen. Niks wees er verder op dat zij misschien het virus bij zich zou dragen. Zij heeft alleen wel hetzelfde vreemde kuchje overgehouden als ik heb. Helaas kunnen wij haar niet laten testen op antistoffen maar het zou mij niet verbazen als zij het virus al gehad heeft. 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Lia Leusden
2 jaar geleden

Het leven is ook nooit saai.... die Niels (humor)
Sterkte hoor met alles je schrijft er zo "luchtig" over het is ook fijn om mee te lezen en zeker mee te leven!