Daar zijn we weer....

Gepubliceerd op 22 november 2020 om 00:05

Vanavond wilde ik een blij berichtje typen dat de test van Nienke negatief is en dat zij zich alweer beter begon te voelen....De test is gelukkig nagatief maar met Nienke gaat het eigenlijk alleen maar slechter. Tijdens de controle afspraak is zij niet nagekeken en daar baal ik nu een beetje van. Ze heeft alleen maar aan de tafel gezeten en er is een corona test afgenomen. De test ging overigens prima. Ze was erg flink en terecht heel trots op zichzelf dat ze het zo goed had gedaan.

De hele dag zit zij niet lekker in d’r vel. Normaal speelt zij de hele dag lief en klaagt zij aan het einde van de dag dat er weer te weinig uren in de dag zaten om alle plannetjes uit te voeren. Vandaag kon ze haar draai niet vinden. Ze was snel moe, duizelig en heel bleek. Ze verveelde zich en alles wat ik voorstelde was maar even leuk.

Vanavond sloten wij haar aan op de co2 meter en haar waarde was hoger dan ooit. Gelukkig hebben wij een apparaat thuis waarmee haar bloedgas gemeten kan worden en het bleek inderdaad zo hoog te zijn als wij dachten. Toen kon ik niet anders dan de afdeling bellen om te overleggen en wat ik afgelopen week al schreef werd nu waarheid. Ik weet gewoon dat wanneer ik bel met zulke waardes dat wij gelijk moeten komen.Nienke lag net lekker te slapen en wij kregen visite. Ik heb  rustig alles ingepakt en Herman heeft ons rond half tien naar Utrecht gebracht. Hij is zsm weer naar huis gegaan want de andere kinderen waren natuurlijk ook weer ongerust. 

En nu zijn we weer hier...Dit is de laatste plek waar ik wil zijn op dit moment met Nienke maar ik weet dat dit het beste is. Zij moet goed nagekeken worden en hopelijk vinden zij snel een oorzaak en kunnen ze dat ook behandelen. Morgen weten wij meer. Voor nu zijn wij hier geïnstalleerd en hopelijk slapen we beiden een beetje. We liggen lekker rustig met z’n tweetjes dus dat helpt al een heleboel.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Wilma van den bosch
2 jaar geleden

Sterkte Geraldine en Nienke en familie thuis
Moeilijk hoor om toch weer steeds terug te moeten. Ik bid voor jullie. Knuffel