Nog steeds geen antwoorden

Gepubliceerd op 27 november 2020 om 20:29

Het lijkt onwerkelijk, wij zijn alweer een week verder en de enige zekerheden die er zijn zijn de negatieve resultaten van allerlei onderzoeken. Op zich fijn maar zolang wij geen positieve uitslagen hebben valt er ook niks te behandelen. Er zijn nog een aantal uitslagen die wat langer op zich laten wachten dus nog niet alles is uitgesloten.

Vandaag is er overleg met Groningen geweest aan de hand van de laatste beelden van Nienke’s buik. Het is niet duidelijk of daar inderdaad wat aan de hand. Is. De draden zijn waarschijnlijk continu in beweging. Vandaag is er opnieuw een echo gemaakt om te kijken hoe het er nu voor staat. Die beelden zijn allemaal naar Groningen gestuurd en dat word daar bekeken.

Een van de dag-pacers van Nienke is opgestuurd naar Groningen.  Die wordt aangepast en wee hierheen gestuurd om te kijken of dat scheelt. Nienke is namelijk een paar centimeter gegroeid sinds de operatie en het kan zijn dat zij daarom wat meer ondersteuning nodig heeft.Ik ben heel benieuwd wat dat brengt.

Nienke verveelt zich vooralsnog niet in het ziekenhuis maar verlangt er erg naar om weer naar huis te gaan. In overleg met haar team is besloten dat zij morgen en zondag overdag een paar uurtjes naar huis mag. In het verleden hebben wij altijd gezien dat dat een enorm positief effect heeft op het herstellen van Nienke. Zo gauw zij thuis is beweegt zij meer en hoe meer zij beweegt hoe lekkerder en vooral blijer zij zich voelt. Ik hoop dat dit weekend weer datzelfde effect zal hebben. Omdat bewegen haar zo goed doet en mij natuurlijk ook gaan wij elke ochtend op pad. Nienke heeft een step van thuis meegenomen en daarmee gaat zij crossend door de gangen. Elke dag gaan wij ook naar de kelderverdieping en nemen wij de lange ondergrondse gang naar UMC. Dit is voor Nienke een flinke rit en doet ons beiden goed. 

Gisterennacht mocht Nienke haar schoen zetten op de afdeling. Groot feest natuurlijk en zeker toen er een armbanden-knutsel pakket in het cadeau bleek te zitten. Nienke begreep niet hoe het kon dat Sint en Piet dat nou zo goed wisten. Heerlijk om dat blije snoetje te zien op de vroege ochtend. 

Komende dagen hoop ik dat wij als gezin een aantal uren van elkaar kunnen genieten zonder ons bezig te houden met onderzoeken, uitslagen, gesprekken, planning etc....gewoon de doorsnee dingen van het gezinsleven. 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Corriene
een jaar geleden

Lieve meisjes.....
Al hebben wij een korter lijntje met elkaar 😜moet toch ook op deze manier laten weten dat ik zo trots op jullie ben❤️
Geniet van dit weekend!
Het is vandaag! Morgen komt later!
Veel liefs en tot heeeel snel😢

Zo trots op jullie !

Yvonne
een jaar geleden

Ik hoop dat jullie thuis even kunnen genieten en opladen, even in de eigen vertrouwde omgeving met de mensen die je het meest lief hebt. We hopen dat jullie volgende week meer duidelijkheid krijgen, daar bidden we voor.

Sterkte lieve mensen!

Groetjes
Yvonne
(En een high five voor Nienke van Yun)

Maria
een jaar geleden

Hoi Geraldine, Van Miriam hoorde ik dat jullie alweer een week in het ziekenhuis verblijven. Ben dus maar weer eens je blogs gaan lezen zodat ik weer up to date ben. Wat naar dat er maar geen duidelijkheid komt. Hopelijk na het weekend. Doe Nienke mijn lieve groetjes,❤️ ajb. Veel liefs en beterschap voor haar! En sterkte voor jou en jullie gezin.😘

Klaaske
een jaar geleden

Lieve mensen
Dat is enorm schrikken. Ik wens jullie en Nienke heel sterkte toe. Hopelijk tot snel. Lieve groet Klaaske