Reacties

Gepubliceerd op 28 november 2020 om 18:57

Even een snelle blog tijdens het weekend. Herman is onderweg naar het WKZ met Nienke en ik heb even een momentje voor mezelf tussen de vaat en de koffie.

Ik wil een reactie geven op alle lieve reacties die ik krijg op mijn blog. Toen ik ruim een half jaar geleden begon met schrijven was dat in eerste instantie om familie en vrienden op de hoogte te houden van hoe het met Nienke ging. Algauw bleek het in een behoefte te voorzien. Niet alleen mensen dichtbij maar ondertussen veel meer mensen dan ik ooit had verwacht lazen en lezen mijn blog. Ik kan zien hoeveel mensen mijn blog lezen, ik kan zien uit welk land je komt maar jullie namen staan er niet bij. Wat is het dan leuk om af en toe een persoonlijke reactie onderaan de blog te krijgen. Soms uit onverwachte hoek!

De berichten op mijn blog kan ik niet beantwoorden. Er zit geen reactie-knop op....ik heb m in ieder geval nog niet ontdekt ;-)  Daarom via deze weg toch maar een bedankje. Bedankt voor het lezen, bedankt voor je belangstelling en mocht je een reactie geplaatst hebben, bedankt voor je reactie!

Ik ga weer van mijn gezinnetje genieten...goed weekend allemaal. Vergeet niet te genieten van het heden.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Ineke de N
een jaar geleden

😊❤️
Sterkte in alles, vanuit de verte leven we mee!

Jolanda
een jaar geleden

Jij bedankt voor het delen...ik bid jullie rust en vrede toe ...
En heel veel geniet momentjes dit weekend.

Alindawessels
een jaar geleden

Lieve mensen, we volgen jullie blog al vanaf de blog er is 😉En zijn op deze manier betrokken bij jullie situatie . Heel veel zegen en kracht van onze Hemelse Vader. Hij overziet alle dingen. En wij vouwen onze handen stil 🙏🏻Liefs van ons allemaal