Nieuwe Instelling Pacer

Gepubliceerd op 13 december 2020 om 14:33

Afgelopen vrijdag 11-12 kwam dan eindelijk de langverwachte pacer aan. Een dag eerder was ik gebeld door Hans van der Aa om uit te leggen wat er aan de instelling is veranderd. In plaats van haar ademhaling te versnellen is ervoor gekozen om haar teugen groter te maken. Het duurt altijd een paar dagen voordat er effect zichtbaar is en ik kan nu al zien dat het een positief effect heeft. Haar co2 waardes zijn goed gezakt. Nog steeds hoger dan gemiddeld maar voor Nienke mooi. Zij voelt zich goed. De sprankeling in haar ogen is er weer. Ze kletst ons weer aardig de oren van het hoofd...In de loop van de komende week zullen wij merken wat het uiteindelijke effect is van de aanpassing. 

Eind vorige week heb ik ook de foto albums opgehaald die Sandra Stokmans heeft gemaakt. Zij heeft ondertussen 4 keer een serie foto's gemaakt. Hiervan zijn drie foto albums gemaakt. Wat een prachtige albums zijn het! Al meerdere keren heb ik ze doorgebladerd onder de indruk van haar gave om niet alleen vast te leggen hoe iemand eruit ziet maar om het karakter van diegene vaste te leggen. De emoties spatten van de pagina's af, zeker in het medische album rondom de operatie van Nienke. Echt een goudmijn! 

Ik heb de foto's bij Sandra thuis opgehaald en uiteraard samen met Sandra bekeken.  Eenmaal thuis heb ik de foto's met Nienke bekeken. Ik voelde wat aarzeling met de heftigste album maar toen zij daar eenmaal aan begon was ze niet meer te stoppen. De verhalen over hoe zij alles had ervaren kwamen naar buiten. De mooie dingen maar ook de minder mooie. Dankzij de foto's konden wij hier heel ontspannen over praten. De foto's zijn niet alleen kostbaar als herinnering maar dienen ook zeker een doel. Zij helpen met de verwerking. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Mirjam
een jaar geleden

Wat fijn en dankbaar dat de nieuw ingestelde pacer een verademing is🙏
Je blogs zijn elke keer weer een persoonlijk inkijkje in jullie leven, iets kostbaars ook voor mij😘

Liefs Mirjam