Verjaardag Thijs

Gepubliceerd op 30 december 2020 om 15:05

Nienke is maandagavond  in kritieke toestand opgenomen in het WKZ. Zij heeft tot drie keer toe een epileptische aanval gehad dat getriggerd werd door een ontregelen in haar zout/vocht balans. Het heeft een paar uur geduurd voordat zij weer een beetje stabiel was. Nienke is nu weer redelijk stabiel maar er lopen onderzoeken om erachter te komen waardoor dit kwam om zo hopelijk te voorkomen dat het nogmaals gebeurt. Op dit moment heb ik niet de puf om hier uitgebreider op in te gaan maar ik heb wel een beetje een brutaal verzoek...

De afgelopen vier jaar zijn wij steeds rond oud en nieuw in het ziekenhuis. Onze zoon thijs is op oudjaarsdag jarig... Hij hoopt morgen 12 jaar te worden. Wat zou ik het fijn vinden als niet alle aandacht naar de zorgen rondom nienke gaat op zijn verjaardag maar dat hij eens uitgebreid in het zonnetje gezet wordt... het valt namelijk niet mee als je steeds je verjaardag moet delen met het ziek zijn van je zusje. 

Mocht je dit dus lezen en ons willen helpen Thijs extra in het zonnetje te zetten door bijvoorbeeld een kaartje door de brievenbus te gooien.. zou dat heel erg lief zijn! Hij is gek op voetbal en pinguins. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

yvonne
een jaar geleden

wil je me jullie adres appen... probeer ik het kaartje op tijd bij jullie te krijgen!!
Hopelijk kan Thijs morgen genieten van een feestelijke verjaardag, dat gun ik hem en jullie zó.

Liefs Yvonne (van Yun)

Corriene
een jaar geleden

😘

Ida
een jaar geleden

Wat een zorgen. Heel veel sterkte! 🙏

Carolien Luitjes
een jaar geleden

Ach, wat moeilijk weer! Heel veel sterkte, we bidden voor jullie!