Onderzoeken afgerond...Operatie gepland

Gepubliceerd op 8 juni 2021 om 13:05

Gisteren ben ik samen met Nienke in het Princess Maxima Centrum en het WKZ geweest om alle laatste onderzoeken te doen en alle laatste gesprekken te hebben voor de operatie. Het was een pittige dag. Wij moesten veel heen en weer tussen de twee ziekenhuizen. Ze zijn gelukkig verbonden door een prachtig overdekte brug met gekleurd glas. Op het allerlaatste nippertje dachten wij eraan de step van Nienke mee te nemen. Crossend is zij van afspraak naar afspraak gegaan!

Aanstaande maandag 14 juni staat de operatie gepland. Zondagmiddag 13 juni moeten wij naar het wkz voor de laatste voorbereidingen. Die nacht slapen wij ook in het ziekenhuis. Na de operatie zal zij eerst op de IC komen en hopelijk na een aantal uren naar haar vertrouwde afdeling in het WKZ gaan. 

Mocht je een kaartje willen sturen dan kan dat uiteraard gewoon door de brievenbus of met de post naar: 

Wilhelmina Kinderziekenhuis

Afdeling Leeuw

tav Nienke van Hell

Lundlaan 6

3584 EA, Utrecht

 

Nogmaals vanuit ons gezin heel hartelijk dank voor jullie meeleven en gebeden. Het doet ons steeds weer erg goed dat er mensen meeleven/bidden en dat al zoveel jaren. God draagt...elke dag en elke nacht opnieuw!

Lieve groet,

Geraldine

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Corriene
8 maanden geleden

Sterkte ...op hoop van ZegenπŸ™πŸΌ
Wens je ook nu weer rust in je hoofd en hart...
Veel liefs

Lia Leusden
8 maanden geleden

lieve lieve Geraldine samen met Nienke, Herman en Nienke haar broers, Gods zegen over alles in jullie leven toegewenst.... want die sterkt en voorziet in alles. van harte sterkte toegewenst. xxx

Yvonne Kloosterman
8 maanden geleden

Een spannende tijd breekt (weer) aan. We bidden voor jullie. Heel veel sterkte gewenst, we gaan een mooi kaartje naar Nienke sturen.

Liefs Yun & Yvonne

Wilma van den bosch
8 maanden geleden

Heel veel sterkte allemaal. Best weer spannend. God houd de touwtjes in handen. . We bidden voor jullie.
Lieve groetjes. Wilma en Cors

Lia .....Leusden
8 maanden geleden

Voor deze nacht toegewenst... ik lag en sliep gerust van ,s Heeren trouw bewust... Goede nacht toegewenst... en van harte sterkte voor morgen.πŸ™πŸΌπŸ˜