Keerpunt

Gepubliceerd op 18 juni 2021 om 22:51

Na een behoorlijk onrustige nacht had Nienke een vervelend incident waarbij er heel veel opgehoopt slijm uit haar longen vrij kwam. Vermoedelijk zat dat daar al te broeien vanaf de operatie maar omdat Nienke op haar diafragma pacer ademt hoestte ze het niet op. Het slijm heeft haar waarschijnlijk wat ademhalen betreft behoorlijk dwars gezeten.

Afgelopen nacht hebben wij nog behoorlijk moeten bijsturen wat vocht en medicijnen betreft. Na overleg met de artsen werd er een strak plan gemaakt om Nienke haar vocht/zout balans in de loop van de dag weer goed te krijgen en dat is gelukt!! Het waren vreselijk spannende dagen maar vandaag lijkt toch een keerpunt waarop wij de goede kant op gaan.

Nienke is nog erg zwak en moe maar heeft vandaag alweer een tijdje op de stoel gezeten. Zelfs even “getennist” om een beetje actief te zijn. Ze kletst honderduit en ziet er alweer naar uit om naar huis te gaan. Dat zal nog even een paar dagen duren als deze positieve lijn doorzet maar wat zijn wij blij/dankbaar/opgelucht!!!

Nienke heeft thuis een eigen moestuin... vandaag bracht Herman de geplukte aardbeitjes mee. Wat is ze trots😍


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Lia Amersfoort
7 maanden geleden

Fijn om te lezen. Hopelijk zet de stijgende lijn door en kan ze weer snel naar huisπŸ™πŸ˜˜

Corriene
7 maanden geleden

Zo blij mee dat het de goede kant op lijkt te gaan.
Wel naar voor haar ( en jou..) dat dat slijm eruit moest!
En op die mooie zelfgekweekte aardbeien mag je super trots zijn πŸ“πŸ“πŸ“
Veel liefs,