Aan de "wandel"!

Gepubliceerd op 19 juni 2021 om 20:03

Afgelopen nacht heeft Nienke nog een kleine ontregeling gehad die makkelijk op te lossen was en verder vandaag alles aardig onder controle. Haar waardes zijn flink verbeterd!

Vandaag na het avondeten heb ik Nienke zelfs zover gekregen dat ze van haar kamer af durfde. Het kost haar allemaal veel energie maar de ervaring heeft ons geleerd dat hoe eerder zij weer in de benen is hoe sneller/beter zij stabiliseert. Dus, een rolstoel geregeld bij de verpleegkundige en een rondje lift,hal,lift en toen belandden wij in de Ronald Mc Donald Huiskamer. Lekker spelletjes gedaan en toen het spelletje klaar was zei ik dat zij ‘m wel even op de plank mocht leggen. Dit was ongeveer 5 stappen en dit deed ze zonder erbij na te denken. Vervolgens liep ze nog een aantal stappen naast de rolstoel. Wat was ze trots! Ik natuurlijk ook.

 

Om haar zout/vocht balans in kaart te brengen moet Nienke meerder keren per dag geprikt worden. Omdat er per keer best wat bloed nodig is en het bloed soepel moet stromen zijn de prikwondjes best groot…..Deze strijder draagt littekens…gelukkig verdwijnen deze vrij snel weer want eenmaal thuis kunnen wij weer overgaan op vriendelijkere prikkers.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Corriene
7 maanden geleden

Lieve Nienke,


Je bent een lief meisje maar ook een dappere kanjer!
Een dikke knuffel voor elk prikje..en dat zijn er echt veel.
Heel trots op jou👑