Zomer Update

Gepubliceerd op 23 juli 2021 om 22:07

Na een aantal spannende weken waarin Nienke haar lichaam duidelijk een nieuw balans moest zien te vinden kan ik nu sinds een paar dagen zeggen dat ze weer op hetzelfde niveau zit als voor de operatie. Al met al heeft de operatie veel van haar gevergd. De komende maanden gaan we merken of het ook een positief effect heeft op haar symptomen. 

Al een week genieten wij samen van de zomervakantie. Nienke had er niet zoveel zin in. Ze geniet enorm van school en is bang dat zij zich thuis gaat vervelen. Daar is natuurlijk geen sprake van want elke dag zijn er weer leuke nieuwe avonturen te beleven!

Wij gaan niet weg de komende weken. We hopen als gezin een aantal stressarme weken te kunnen beleven. Lekker bijkomen afgewisseld met leuke uitjes. 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Romy Ronald en Kay
6 maanden geleden

Weer even bijgelezen… wat fijn dat Nienke weer stabiel is na de operatie. We hopen dat jullie met zn allen een hele fijne zomervakantie hebben!
Veel liefs uit Limburg😘

Jolanda
6 maanden geleden

Fijne...stabiele en rustige zomer gewenst, met hopelijk een behulpzaam nieuw huisgenootje erbij binnenkort!
Lieve groet de Deesjes

Marja en Wim van Hell
6 maanden geleden

Fijn te lezen dat er weer meer stabiliteit in komt.
Ook wij wensen jullie fijne ontspannende weken toe.
Sorry dat we niet wat meer van ons lieten horen. We zijn weliswaar druk met onszelf maar dat is geen geldig excuus. We zullen b.l.e.w. wat regelmatiger van ons laten horen. We wensen jullie allemaal het goede en al het nodige toe.