Tienduizend Redenen tot Dankbaarheid

Gepubliceerd op 21 november 2021 om 20:46

Net luisterde en keek ik mee met de muzikale avond van muziekgroep 'ZIVA' van onze hervormde gemeente en werd ik geraakt door het lied "Tienduizend redenen tot dankbaarheid". Een lied dat zowel voor Nienke als voor mij veel betekenis heeft. Een paar keer per week zoeken we het op en zingen wij samen dit loflied. Niet alleen als het goed gaat maar ook, of misschien wel juist, wanneer er zorgen zijn. Vooral dan is het zo goed en helend om te zoeken naar redenen om God te loven. 

Vier jaar geleden werd Nienke na haar eerste vage klachten met spoed opgenomen in het MMC te Amersfoort. Toen begon een maandenlange zoektocht gevuld met hoop en vrees om uiteindelijk 8 maanden later een diagnose te vinden. Elk daaropvolgende jaar lag Nienke met een crisis in het ziekenhuis tijdens het derde weekend van November. Dit jaar is daar voor het eerst in 4 jaar geen sprake van. Wat een wonder!!! Nienke is zo stabiel dat ik er tot het horen van het lied niet aan dacht dat dit het "spannende" weekend was. Reden tot dankbaarheid!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Corriene
6 maanden geleden

❤️

Lisette
6 maanden geleden

Lieve allen, ineens dacht ik weer aan jullie en vroeg mij of hoe het met jullie gaat! En zo las ik weer jullie blog. En wat een toeval! Nina voor het eerst in 4 jaar ook thuis met Sinterklaas ipv in het ziekenhuis! Jullie gebeden reiken dus verder dan alleen voor Nienke!