Amazing Grace!!

Gepubliceerd op 5 maart 2022 om 09:37

Terwijl buiten het zonnetje schijnt en het frisse groen overal weer tevoorschijn komt durf ik te vieren dat, in ons huis, de winter zonder crisis voorbij is gegaan. Niet zonder spanning maar wel zonder opnames. De afgelopen 4 jaar hebben alleen maar bevestigd wat God mij in het begin heeft geleerd. Maak je geen zorgen om morgen. Werp al je zorgen van vandaag en zeker alle onzekerheden van de toekomst op Hem. Huil om het verdriet van vandaag maar dank God ook dat er een nieuwe dag is gekomen. Dank Hem dat Hij er was, er vandaag is en er blijvend bij zal zijn tot op de dag dat Hij weer terugkomt. Als christenen kijken wij uit naar de dag dat het zover is. Alle onrust om ons heen van gebrokenheid, pandemie, oorlog etc…maakt het verlangen alleen maar groter. Zoveel verdriet, zoveel pijn….Heer, hoe lang nog?

Degenen die ons persoonlijk kennen weten dat mijn vader al langere tijd ziek was. Hij is begin februari plotseling hard achteruit gegaan en Thuisgehaald door Zijn Hemelse Vader. Op zulke momenten besef je des te meer wat een wonder het is dat we een God dienen die zelfs de dood heeft overwonnen. Zelfs in de dood is er geen onzekerheid voor ons wanneer wij ons geliefd en gereinigd mogen weten door Hem. Amazing Grace…..

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Corriene
3 maanden geleden

💕

Jolanda
3 maanden geleden

Hele week al in mijn hoofd: Maar de Heer zal uitkomst geven. Dat sluit zo aan bij deze blog..dwars door alles heen. Hou vol, het hoofd en hart gericht op onze Hemelse Vader. Dan zijn ook stormen, zorgen en verdriet te doorstaan.

Wilma
2 maanden geleden

Zo een mooi lied. En dan uit vijftig landen. Dat geeft hoop en moed . Jezus komt terug. Het zal worden 1 Herder en 1 kudde.

Jolanda
2 maanden geleden

Dankbaar met jullie dat er geen crisis situatie was afgelopen periode!
En wat deel je weer een mooie les over los laten en dankbaarheid, dank daarvoor! Ik neem het mee in m'n hart....

Dank ook voor het lied, het raakt me altijd diep als ik mag zien dat Gods Kerk echt wereldwijd is!!
En dat Hij Zijn Kerk vergadert uit alle windstreken!
Uit alle volken, natiën en stammen zullen ze staan voor de troon en zeggen: Waardig is het Lam!